Отваряме врати!

Published by admin on

Здравейте приятели!С радост искаме да обявим, че отваряме отново врати на 30-ти май, идната събота! Освен двете незабравими ескейп стаи на Ubisoft (Escape the Lost Pyramid и Beyond Medusa’ Gate), ще предлагаме и десетки други VR игри и преживявания. Посетителите този уикенд ще видят от първа ръка новото ни меню с виртуална реалност!

Всеки, който ни е посетил, знае, че хигиената при нас е била поставяна на пиедестал много преди COVID-19. Както предполагате, сега сме още по-фанатични по отношение грижата за безопасността на всички. Обогатените ни мерки в тази посока са:

Забранява се посещението на залата от болни хора. Клиентите с видими симптоми (кашлица, хрема, температура) няма да бъдат допускани да участват, съответно сесията на цялата група може да се провали. Моля – бъдете отговорни и не идвайте да играете болни!

Носенето на предпазни маски по време на игра е задължителноНа влизане в залата, дезинфекцирането на ръцете ви е задължително (осигурили сме подходящи за целта продукти)

Преди всяка нова група се дезинфекцират всички допирни повърхности, до които предните участници са се докосвали, като особено внимание отделяме на VR оборудването

Временно работното време на залата е от 14:30 до 21:30

Очакваме ви!


0 Comments

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *