VR Games Price BG

Цени на VR Игри

Ела и се потопи в света на  VR игрите! При нас ще намериш неповторими изживявания, които ще те пренесат извън пределите на реалността! Ела сам или с приятели и приеми предизвикателството! 

Игрите ни са разделени в две основни ценови категории: Starter и Pro.

  • Pro категория ти дава достъп до всички налични игри в каталога ни.
  • Starter категория включва ограничен брой заглавия, от които можеш да направиш своя избор. 
  • Можеш да играеш Half-Life: Alyx с haptics жилетка, която буквално ще те разцепи! Цената за тази игра е в Pro категория. Ако пък искаш да я играеш без haptics жилетка можеш да си резервираш игра и с цена от категория Starter.
  • Можеш да играеш VR игри от твоя личен Steam или Oculus акаунт като само ползваш оборудването ни – цената за тази опция е в Starter категорията.
  • Можеш да предплатиш 10 сесии в категория Pro с VR Maniac пакета, който ти осигурява пълен достъп до каталога ни, както и Half-Life: Alyx с haptics жилетка, и ти дава възможността да запазиш час за игра в удобен за теб ден и час. Предплатените 700 минути можеш да споделиш и с приятел, а защо не и с цял отбор?

За да запазиш час за VR игра трябва просто да се свържеш с нас на телефон +359878141333. Имай предвид, че запазваме час за VR игри само в рамките на деня или за следващия ден. Изключение се прави само за притежатели на VR Maniac пакета или при резервация за Премиум VR Ескейп Стаи.

Цени

Starter

70 минути

12 лв.
на играч

Pro

70 минути

20 лв.
на играч

Pro

45 минути

14 лв.
на играч

Pro

20 минути

7 лв.
на играч

Half-Life: Alyx с haptics жилетка

70 минути

20 лв.
на играч

Half-Life: Alyx без haptics жилетка

70 минути

12 лв.
на играч

От личен Steam или Oculus акаунт

70 минути

12 лв.
на играч

VR Maniac Pack

700 минути

180 лв.