Често Задавани Въпроси (FAQ)



Виртуалната реалност е компютърно генерирана среда, която ви позволява да изпитате различна реалност. Чрез комплект VR очила и контролери, Вие се пренасяте в нов свят, където можете да изследвате, играете или изживявате нови усещания, което е още по-забавно с приятели.
Дa! Приемаме клиенти само с предварителна резервация.
Разбира се, виртуалната реалност е достъпна за хора на всяка възраст, но минималната възраст на децата, които приемаме е 12 години и те трябва да бъдат под наблюдението на родител/настойник. Ако прецените, можете да доведете и бабите и дядовците си, за да могат да се насладят на наистина невероятно изживяване.
Те са направени за екипи! Не можете да избягате сами! Трябва да работите заедно и всеки има определена роля, която трябва да изиграе. Ключът към успеха е да си говорите, слушате и да си сътрудничите. И да си чукнете едно пет, когато успеете!
Някои от Premium Escape Room изживяванията са създадени за двама ИЛИ четирима, други за 2-4 участници, а трети - за групи от 2-6 участници.
VR Игри могат да се играят от максимум 8 човека едновременно.
Разбира се, но за групови резервации е най-добре да ни се обадите на 0878 141 333 или да ни изпратите мейл на info@vrooms.bg. По този начин можем да Ви помогнем в избора на най-доброто време за Вас, да ви предложим намаление, и да се уверим, че ще имате възможно най-доброто преживяване.
Не се притеснявайте! Премиум Ескейп игрите на Ubisoft и ARVI VR са проектирани така, че да не причиняват дискомфорт. За да се елиминира рискът от ефект "морска болест", се използва телепортация за придвижване във виртуалното пространство, което гарантира безпроблемно забавление и за хората с най-чувствителен вестибуларен апарат.
Краката ви винаги ще докосват пода, вие сте 100% в сигурност, но мозъкът ви може да мисли друго ☺ Нашите преживявания могат да бъдат предизвикателни за хора със силен страх от височина! Но те също така са невероятно възнаграждаващи, когато ги преминете!
Да, 100%! VR Ескейп Стаята не е видео игра. Това е интуитивно изживяване, направено за всички, от 12 до 82 годишна възраст. Ако знаете как да говорите, слушате, ходите и взимате предмети, имате всички необходими умения, за да го направите. В преживяванията няма насилие и са фокусирани върху сътрудничеството между играчите. Отлични са за семейства! Перфектни за корпоративни събития.
VR системите могат да се използват от всеки, стига да са възможни движения на главата, ръцете и шията. Ако имате епилепсия, моля бъдете внимателни. Ако носите очила, е въпрос на адаптивност, тъй като може да не е необходимо да ги използвате заедно с каските. Лещите са най-добрият вариант.
Използвайте формата ни за резервации тук, обадете ни се на 0878 141 333 или ни изпратете мейл на info@vrooms.bg. Възможните сесии са от 12:30 до 23:00 ч. от понеделник до петък, и от 11:00 до 23:00 ч. в събота и неделя. Приемаме обаждания всеки ден от 9:00 до 22:00.
Да! В момента можете да платите както в брой, така и с карта през POS терминал. Скоро ще въведем задължителен депозит с плащане онлайн. Можете да намерите нашата ценова листа тук.
Да, предлагаме предплатени подаръчни ваучери, както в хартиен вид, така и дигитални. Можете да направите вашия подарък по-личен като напишем имената на получателя и на подаряващия.
За повече подробности посетете формата за заявка или ни се обадете на 0878 141 333 или ни изпратете мейл на info@vrooms.bg
Ползваме Oculus Rift S, които понастоящем предлагат добра комбинация от качество и комфорт и са подходящи за всякакъв тип играчи.
Използваме gaming PC-та с тези компоненти:

GPU:
Nvidia Geforce RTX 2070 Super (Palit SUPER JetStream)
CPU: Intel Core i7-9700K
CPU cooler: Noctua NH-U12S
Motherboard: Asrock Z370M Pro4
RAM: 2x8GB G.Skill Ripjaws V DDR4-3200MHz CL15
SSD: 960GB Corsair Force MP510 M.2 NVMe (Gen 3.0 x4)
Power supply: 750W Seasonic Focus Plus Gold 750FX
Case: Fractal Design Meshify C Mini Dark Tempered Glass