Често Задавани Въпроси (FAQ)Виртуалната реалност е компютърно генерирана среда, която ви позволява да изпитате различна реалност. Чрез специална каска или чифт VR очила и контролер, Вие се пренасяте в нов свят, където можете да изследвате, играете или изживявате нови усещания.
Не се притеснявайте! Ubisoft Escape игрите са проектирани така, че да избягват дискомфорта във вестибуларния апарат, предизвикан от движението (т.нар. motion sickness). Често причината за този дискомфорт се дължи на лошо качество, ниската честота на кадрите (frame rate) и изкуственото движение с контролера. Когато сте във Виртуалната Реалност и персонажът ви се движи, но тялото Ви е неподвижно, се получава ефектът на морската болест (където се случва обратното – корабът и тялото ви се движат, но визуално сте неподвижен). Затова, за да се намали ефектът на морската болест, или трябва и тялото Ви да се движи както във Виртуалната Реалност, или да се ползва телепортация, когато искате придвижване на по-големи разстояния. Всички тези проблеми са решени от Ubisoft още по време на дизайна на игрите с високото си качество и с движението с телепортация. По-малко от 1% от нашите играчи изпитват проблеми с вестибуларния апарат.
Тя е направена за екипи! Не можете да избягате сами! Трябва да работите заедно и всеки има определена роля, която трябва да изиграе. Ключът към успеха е да си говорите, слушате и да си сътрудничите. И да си чукнете едно пет, когато успеете!
Краката ви винаги ще докосват пода, вие сте 100% в сигурност, но мозъкът ви може да мисли друго ☺ Нашите преживявания могат да бъдат предизвикателни за хора със силен страх от височина! Но те също така са невероятно възнаграждаващи, когато ги преминете!
Да, 100%! Това не е видео игра. Това е интуитивно изживяване, направено за всички, от 12 до 82 годишна възраст. Ако знаете как да говорите, слушате, ходите и взимате предмети, имате всички необходими умения, за да го направите. В преживяванията няма насилие и са фокусирани върху сътрудничеството между играчите. Отлични са за семейства! Перфектни за корпоративни събития.
Разбира се, виртуалната реалност е зона, достъпна за опит от хора на всяка възраст, но ние я препоръчваме за деца над 12-годишна възраст, които трябва да бъдат под наблюдението на възрастни. Ако прецените, можете да доведете и бабите и дядовците си, за да могат да се насладят на наистина невероятно изживяване.
Oculus Rift S, които понастоящем имат една от най-добрите технологии на пазара.
Изживяванията са създадени за двама ИЛИ четирима – не е взможно да играят трима или друг брой участници.
Разбира се, но за групови резервации е най-добре да ни се обадите на 0878 141 333 или да ни изпратите мейл на [email protected] По този начин можем да Ви помогнем в избора на най-доброто време за Вас, да ви предложим намаление, и да се уверим, че ще имате възможно най-доброто преживяване.
Да! В момента можете да платите в брой и с карта през POS терминал. Скоро ще въведем и опция за онлайн плащане. Можете да намерите ценовата листа тук.
Използвайте формата ни за резервации тук, обадете ни се на 0878 141 333 или ни изпратете мейл на [email protected] Отворени сме всеки ден, от понеделник до петък 13:00 – 23:30, събота-неделя 12:00 – 23:30, приемаме обаждания всеки ден от 9:00 до 00:00
VR системите могат да се използват от всеки, стига да са възможни движения на главата, ръцете и шията. Ако имате епилепсия, моля бъдете внимателни. Ако носите очила, е въпрос на адаптивност, тъй като може да не е необходимо да ги използвате заедно с каските. Лещите са най-добрият вариант.
Използваме мощни gaming desktop PC-та с тези спецификации:

GPU:
Palit Geforce RTX 2070 SUPER JS (2560 cores)
CPU: Intel Core i7-9700k
CPU cooler: Noctua NH-U12S
Motherboard: Asrock Z370M Pro4
RAM: 2x8GB G.Skill Ripjaws V DDR4-3200MHz CL15
SSD: 960GB Corsair Force MP510 M.2 NVMe
Power supply: 750W Seasonic Focus Plus Gold 750FX
Case: Fractal Design Meshify C Mini Dark Tempered Glass